METGES, CLÍNIQUES I HOSPITALS història de la medicina a la ciutat de Girona

Novetats

El passat desembre de 2016 va sortir el llibre "METGES, CLÍNIQUES I HOSPITALS" de l'Albert Reixach Sala. Ens explica la història de la medicina a la ciutat de Girona, amb els testimoni de 44 famílies mèdiques, una d'elles els Drs Banchilleria.

De l'editorial Gavarres conjuntament amb l'Ajuntament de Girona i amb el suport del Col·legi oficial de Metges de Girona, ha editat el llibre " Metges, clíniques i hospitals" el primer volum de la col·lecció "la gent de Girona".

Aquest llibre està dedicat als professionals i als centres mèdics de la història recent de la ciutat. És el resultat de la recerca en diversos arxius, de revisió de la bibliografia existent i de 44 entrevistes a metges o famílies mèdiques. S'estructura en dues parts: una centrada en la història de les institucions i del col·lectiu sanitari i l'altra, en els testimonis de la professió mèdica.

 

Destacats

  • Ortodòncia invisible

    És un tractament d'ortodòncia amb aparells totalment invisibles. Ningú notarà que portes un aparell d'ortodòncia, doncs no hi ha res metàl·lic. És pot treure i posar, podràs menjar, beure i raspallar-te les dents còmodament. El sistema d'ortodòncia invisible utilitza aliniadors transparens i extraibles per moure les dents duran ractament i et donarà el sonriure que has desitjat sempre.…

  • REVISIÓ ODONTOLÓGIA ALS NENS I NENES DE L’ESCOLA BAMBINI-MONTJUÏC.

    La clínica dental Drs. Banchilleria recorda tal com s'ha fet aquest darrers anys, durant l'any 2018, tots els nens de l'ESCOLA INTERNACIONAL BAMBINI MONTJUIC poden venir a la clínica a realitzar les revisions dentals on a més de la inspecció visual es faran radiografies intraorals. revisions són voluntàries i i es faran sense cap càrrec i amb cita prèvia.…