Novetats

EL FUTUR EN ODONTOLOGIA: ODONTOLOGIA DE MÍNIMA INTERVENCIÓ

Recentment s'ha incorporat a la nostra clínica el Dr. Raúl Fernández, Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona i Diploma Universitari d'Odontologia Minimament Invasiva per la Universitat de València i Professor col·laborador en el posgrau d' Odontopediatria Doctora Patricia Gatón.

Llegeix més...

METGES, CLÍNIQUES I HOSPITALS història de la medicina a la ciutat de Girona

El passat desembre de 2016 va sortir el llibre "METGES, CLÍNIQUES I HOSPITALS" de l'Albert Reixach Sala. Ens explica la història de la medicina a la ciutat de Girona, amb els testimoni de 44 famílies mèdiques, una d'elles els Drs Banchilleria.

Llegeix més...

APARELL DE RADIOLOGIA DIGITAL D'ÚLTIMA GENERACIÓ (TAC)

Cada vegada són més els professionals d'altres cliniques dentals que utilitzem els nostres serveis, ... ATENEM ELS PACIENTS PER FER RADIOLOGIES DENTALS (TAC) DE MANERA INMEDIATA.

Llegeix més...

Destacats

  • Ortodòncia invisible

    És un tractament d'ortodòncia amb aparells totalment invisibles. Ningú notarà que portes un aparell d'ortodòncia, doncs no hi ha res metàl·lic. És pot treure i posar, podràs menjar, beure i raspallar-te les dents còmodament. El sistema d'ortodòncia invisible utilitza aliniadors transparens i extraibles per moure les dents duran ractament i et donarà el sonriure que has desitjat sempre.…

  • REVISIÓ ODONTOLÓGIA ALS NENS I NENES DE L’ESCOLA BAMBINI-MONTJUÏC.

    La clínica dental Drs. Banchilleria recorda tal com s'ha fet aquest darrers anys, durant l'any 2018, tots els nens de l'ESCOLA INTERNACIONAL BAMBINI MONTJUIC poden venir a la clínica a realitzar les revisions dentals on a més de la inspecció visual es faran radiografies intraorals. revisions són voluntàries i i es faran sense cap càrrec i amb cita prèvia.…